Over Lieve Hugo

Surinaamse Maizena Koekjes

Lieve Hugo

Lieve Hugo Bakkerij bestaat sinds 2001. De bakkerij draagt de naam Hugo nadat de vader van de bakker was overleden. Zijn zoon voelde de verantwoordelijkheid om in de voetsporen van zijn vader te treden. Zodoende werd dus de bakkerij Lieve Hugo geopend. Zo blijft Hugo altijd en voor eeuwig voortleven in de familie. Zijn zoon heeft dus een bakkerij geopend die heden ten dage vooral gespecialiseerd is in gebak en koekjes. Deze worden dagelijks vers gebakken in eigen bakkerij.

Lieve Hugo Bakkerij is een familiebedrijf. In het verleden had het bedrijf zeer succesvolle samenwerkingen met horecaondernemingen in: Costa Rica, Suriname en Curacao. Hierna besloot het haar pijlen te richten op Nederland. Natuurlijk is de markt in Nederland belangrijk voor Lieve Hugo Bakkerij, maar ook in Nederland woonachtige Surinamers en Curaçaoënaars kunnen hun hart ophalen in de verschillende toko’s waar de heerlijke producten van Lieve Hugo Bakkerij worden verkocht. Daarnaast zijn de producten te koop in onze moederrestaurants Altijd Lekker Amsterdam en Altijd Lekker Almere.

Ons bedrijf draait op passie, gedrevenheid en liefde. De liefde voor onze producten is onvoorwaardelijk waardoor we de beste kwaliteit kunnen blijven garanderen voor al onze trouwe afnemers. We zijn voortdurend bezig om onze degen te verbeteren. Met als doel? De beste bakkerij van Nederland zijn. Zoals Hugo het gewild zou hebben.

Elke dag weer gaan onze producten letterlijk als warme broodjes over de toonbank.
In een ambachtelijk bedrijf als een bakkerij is vakmanschap natuurlijk onmisbaar

Waar kunt u ons vinden?

Altijd Lekker Almere – Afhaalrestaurant & Lunchroom:
Deventerpad #8
1324 EE Almere-Stad

Altijd Lekker Amsterdam – Afhaalrestaurant
Reigersbos 186
1107 ES Amsterdam Zuid Oost

.

We work all the time with our customers and together we are able to create beautifull and amazing things that surely brings positive results and complete satisfaction.

Video Presentation

Staff

Main core of our company is our staff

Mikkie Rurk

Brandon Razer

David Jacob

Morgan Dutch